Services

Exterieurfotografie

Het fotograferen van het exterieur van woning- en utiliteisbouw. Een totaalbeeld van het project, details en als het nodig is de stedenbouwkundige situatie. 

Ik zorg ervoor dat ieder deel van het project mooi in het licht staat, ik ben op het juiste tijdstip bij het project en kom, als het nodig is, nog enkele malen terug als het licht op de andere delen ook goed staat.

Ook is het vaak zinvol om een avondopname te maken van het exterieur. Bij een avond- of schemeropname laat je vaak duidelijk de transparantie van het glas zien.

Het is ook vaak effectief om personen op de foto te zetten bij het exterieur, dit om de schaal weer te geven en ook omdat dit vaak de gebruiker van het project is.

interieurfotografie

Bij het fotograferen van het interieur van woning- en utiliteisbouw is ook het licht erg belangrijk, de combinatie van het daglicht en de verlichting in het project. 

Ook bij het interieur is het vaak goed om personen op de foto te zetten, wel onherkenbaar in verband met de privacywet.

fotografie vanuit de lucht

Een foto uit de lucht kan een mooie toevoeging zijn op het totaalbeeld van een project en de stedenbouwkundige stuatie.

Ik maak deze foto’s met een professionele drone. Het is een hexacopter met een systeemcamera, deze heeft een resolutie van 21MP. Dit zorgt voor mooie haarscherpe foto’s zonder vertekening, de horizon blijft dus goed recht lopen.